Avia Base – kun sijainnilla on väliä

Avia Cityn keskuskortteliin rakennettava toimistotalo Avia Base on paljon liikkuvan yrityksen uusi moderni päämaja. Lennät helposti toimistolta päiväksi Euroopan metropoleihin tai tapaamiseen Suomen toiselle laidalle. Yhtä helposti liikut myös muilla kulkuvälineillä, onhan alueella kaksi Kehäradan rautatieasemaa ja hyvät linja-autoyhteydet. Pääteistä läpi kulkevat Kehä III sekä Tuusulanväylä.

Avia Basen ensiluokkainen sijainti aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä tekeekin siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon niin kansainvälistä bisnestä tekeville kasvuyrityksille kuin hyviä liikenneyhteyksiä arvostaville kotimaan toimijoille.

Lataa toimistoesite

Tutustu vuokrattaviin tiloihin

Suomen kansainvälisin yritysalue

Avia Base tarjoaa aivan uudenlaista työskentelyä jatkuvasti kehittyvällä, maailmankin mittakaavassa ainutlaatuisella alueella. Lentokenttäalueen kansainvälinen verkosto, hyvät palvelut ja monipuoliset tukitoiminnot antavat lisäpotkua yrityksesi toimintaan.

Tiesitkö, että lentokenttäalue tuottaa 4 % Suomen bruttokansantuotteesta? Tule mukaan yhdelle Suomen nopeimmin kasvavista yritysalueista.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin

Avia Club - kohti joustavampaa työntekoa

Lentokenttäalueen kiinteistöjen käyttäjille on suunnitteilla etuohjelma, jonka tavoitteena on tehdä työskentelystä viihtyisämpää, sujuvampaa ja joustavampaa.

Aviaclubilaisena voit mukauttaa tilaratkaisut aina tarpeisiisi ja rakentaa ratkaisuja, joita nykyinen ja eritoten tuleva työelämä menestyviltä yrityksiltä edellyttää. Avia Clubiin kuuluvissa vuokrasopimuksissa voit neuvotella osan tilastasi sen hetkisen tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta reagoida nopeisiin muutoksiin ja yllättäviin tilanteisiin, sekä valmiuksia vastata uuden, joustavamman työelämän vaatimuksiin.

Lue lisää...

Avia Base - modernia mukavuutta

Uusi moderni Avia Base antaa mahdollisuuden työskennellä juuri niin kuin haluat: joustavat tilaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja arkkitehtoniset ratkaisut tarjoavat mahdollisuuksia erilaisille yrityksille.

7-kerroksiseen toimitaloon tulee vuokrattavaa tilaa noin 6200 m2. Peruskerrokset ovat helposti jaettavissa 1 – 4 käyttäjälle ja toisaalta useampi kerros on helposti integroitavissa yhden käyttäjän tarpeisiin.

Ylimpään kerrokseen toteutetaan yhteiskäyttöiset sauna- ja kokoustilat. Ensimmäiseen kerrokseen voidaan sijoittaa toimistotilojen lisäksi kokous- ja kahvilatiloja. Kellariin voidaan sijoittaa varastoja tai jopa turvaluokiteltuja erikoistiloja.

Lue lisää

Kerroksia 7
Kiinteistön ala 6200 m2
Huonekorkeus jopa 3,4 m
Valmistuu Q3-Q4/2023
Sertifikaatti LEED Gold (tavoite)

Katso virtuaalivideo Avia Base toimistotalosta ja näe tilojen mahdollisuudet yrityksellesi

Avia Base valmis 8/2023

Avia Base valmistuu syksyllä 2023. Talon suunnittelu on käynnissä, ole yhteydessä, niin voit vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin.

Hyvät palvelut talossa ja alueella

Avia Baseen on suunnitteilla lounasravintola, kioski ja aulapalvelut. Parkkipaikkoja rakennetaan riittävästi.

Vantaan uusi pääkeskus

Aviapolis on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen kaupunkikeskus.

- Arja Lukin, Vantaan kaupunki -

Ajankohtaista

@avia_city