Perustiedot

Tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
2000 m²
Toimitilan ominaisuudet
Tilatyyppi: Avo
Etäisyydet
3 min
1 min
1 min

Avia Base 7-kerroksisen toimistotalon peruskerrokset ovat helposti jaettavissa 1 – 4 käyttäjälle. Myös useampi kerros on helposti integroitavissa yhden käyttäjän tarpeisiin. Toimistotalon ylimpään kerrokseen toteutetaan yhteiskäyttöiset sauna- ja kokoustilat. Ensimmäiseen kerrokseen voidaan sijoittaa toimistotilojen lisäksi kokous- ja kahvilatiloja. Kellariin voidaan sijoittaa varastoja tai jopa turvaluokiteltuja erikoistiloja.

Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön pihalla olevassa pysäköintilaitoksessa.

Avia Base (valmis 8/23)

Avia Base rakennetaan suoraan kehäradan Aviapolis Aseman päälle. Alueelle tulee vuokrattavaa toimistotilaa noin 6200 m2. Palvelutarjonnasta vastaa päivittäistavaravetoinen liikekeskus ravintola- ja lähipalveluineen. Tavoitteena on, että ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan alueelle vuoden 2023 aikana.

Avia Cityn 7-kerroksisen toimistotalon peruskerrokset ovat helposti jaettavissa 1 – 4 käyttäjälle. Niin ikään useampi kerros on helposti integroitavissa yhden käyttäjän tarpeisiin. Toimistotalon ylimpään kerrokseen toteutetaan yhteiskäyttöiset sauna- ja kokoustilat. Ensimmäiseen kerrokseen voidaan sijoittaa toimistotilojen lisäksi kokous- ja kahvilatiloja. Kellariin voidaan sijoittaa varastoja tai jopa turvaluokiteltuja erikoistiloja.

Alueelle tulee riittävästi parkkipaikkoja. Asiakaspysäköinti on suoraan toimistotalon edessä.