On hyviä sijainteja, mutta on myös hengästyttävän hyviä sijainteja.

Uusi, urbaani lentokenttäkaupunki Avia City nousee Aviapoliksen aseman päälle, josta yhteydet ympäristöön ovat ylivoimaiset. Avia Citystä kasvaa Aviapoliksen kiihkeätempoinen kaupunkikeskus, jossa kaikki on lähellä – aina työpaikoista ja lähipalveluista kaukomaiden kulttuureihin ja maailman metropoleihin. 

Lentokenttäkaupungin syke kiihtyy vuoden 2023 lopussa, kun ensimmäisten asuin- ja toimistotalojen viimeiset listat lyödään paikoilleen. Kun ensimmäisen rakennustyömaan vilske vaimenee, elämä virtaa kaupunkiin. Oletko sinä ensimmäisten joukossa? Tsekkaa miltä Avia Cityn suunnitelmat näyttävät tällä hetkellä.

Ota paikkasi eturivissä!

Kun jätät meille yhteystietosi, olet aina aitiopaikalla, kun lentokenttäkaupungissa tapahtuu. Maailmankansalaisten sisäpiirissä saat ensimmäisenä tiedon, kun asunnot tulevat myyntiin ja pysyt kehityksen eturivissä silloinkin, kun muut vasta arvailevat tulevaa.

Liity maailmankansalaisten sisäpiiriin ja osallistu arvontaan sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta!

Tee Avia Citystä kotisi…

Aamiainen Avia Cityssä, brunssi Berliinissä, lounas Lontoossa. Mitä ikinä keksitkään haluta, Avia Cityssä se on lähellä. Lentokenttäkaupungissa elät ja hengität kansainvälisen kaupunkiyhteisön sykettä ja säpinää – ympäri vuorokauden ja yhdessä muiden maailmankansalaisten kanssa. Julkistamme pian lisätietoja tulevista asunnoista – stay tuned!

Seuraa Avia Cityä Facebookissa.

Seuraa Avia City Instagramissa.

…tai anna liiketoimintasi lentää.

Tarvitsetko helposti saavutettavaa toimitilaa kohtaamisille, pääkonttorille tai varastolle? Etsitkö edustustilaa, jossa tavata kansainvälisiä asiakkaita? Mietitkö joskus, kuinka helppoa olisi, kun kulku toimistolta lentokoneeseen kävisi ilman päällystakkia ja taksijonoissa seisomista?

Avia Base Avia City

Tule osaksi Suomen nopeimmin kasvavaa yrityskeskittymää! Lentokenttäkaupungista maisema vaihtuu tunnissa Tukholmaan, kahdessa Keski-Eurooppaan ja puolessa pääkaupunkiin.

Voita brunssi Berliinissä − ja ota paikkasi edelläkävijöiden joukossa! 

Kansainvälinen kosmopoliitti vai väsymätön visionääri? Utelias uudistaja vai seikkailunnälkäinen maailmanmatkaaja? Tässä on sisäpiiri, johon kannattaa kuulua.

Kerromme sisäpiirille lentokenttäkaupungin askelista aina, kun jotain uutta ja jännittävää tapahtuu. Aloitamme kaikille avoimella arvonnalla, jonka palkinnot ovat huikeat:

  • Aamiainen kahdelle Avia Cityssä, yhteensä 4 kpl
  • Brunssi Berliinissä (sis. brunssi ja lentolippu yhdelle), 1 kpl
  • Lounas Lontoossa (sis. lounas ja lentolippu yhdelle), 1 kpl

Aamiaiset arvotaan elo-marraskuun aikana jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä ja brunssi sekä lounas 1.12.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Osallistu arvontaan ja ota paikkasi sisäpiirissä!

    Arvonnan voittajat:

    31.8. Aamiainen Avia Cityssä, Tiina Naskali